Wat een goed nieuws dat de horeca weer open mag! Onze horecagelegenheden staan te popelen om u vanaf maandag 1 juni  weer te ontvangen. Uiteraard treffen zij maatregelen om uw bezoek zo veilig en plezier mogelijk te maken.
Het is mogelijk om bij ons binnen te zitten met een reservering of zoek een plek buiten het terras. Klik hier om een reservering te maken. 
Bitemark is 7 dagen per week geopend van 9:00 tot 22:00 uur voor ontbijt, lunch en diner! Kom gezellig binnen of neem plaats op ons gloednieuwe terras, maar vergeet niet vooraf te reserveren via www.bitemark.nl.
Wij verwelkomen u graag voor een heerlijke koffie, een luxe broodje, een heerlijke freak shake of een smakelijk diner.
Uiteraard handhaven wij alle richtlijnen van het RIVM.
burgerme
Het is ook weer mogelijk om op het terras bij de kade van je hamburger te genieten. Wij vragen u om de instructies van de medewerkers met betrekking tot het afstand houden op te volgen.
Bij bezorgmaaltijden kunt u de bestelling zelf, op gepaste afstand, uit onze warmhoudtas halen.
Heinde & Ver staat 7 dagen per week voor u klaar! Om zo veel mogelijk gasten te kunnen laten genieten van de heerlijke gerechtjes gaan wij werken met shifts. Dit betekend vanaf nu ook lunchen of borrelen bij Heinde 7 Ver. Binnen of op het prachtige terras bij de kade!
Maandag t/m vrijdag
  • Shift 1: 16:30 -19:30 uur
  • Shift 2: 19:45 – 23:00 uur
Zaterdag en zondag:
  • Shift 1: 12:30 -15:30 uur
  • Shift 2: 16:30 – 19:30 uur
  • Shift 2: 19:45 – 23:00 uur
Voor de veiligheid is het nodig om vooraf te reserveren.
Klik om uw gewenste shift te reserveren. 
Het is niet meer mogelijk om maaltijden af te halen.
Overige Corona-maatregelen in Ringers Winkelcentrum: