Vanaf 7 september maakt een spiksplinternieuwe Albert Heijn vestiging onderdeel uit van het aanbod van Ringers Winkelcentrum. Een belangrijke stap in het bieden van een compleet en gevarieerd winkelaanbod aan de regio. Ringers Winkelcentrum geeft hiermee gehoor aan de grote wens van vele omwonenden in Overstad.

De nieuwe Albert Heijn komt aan het centrale parkeerterrein van het Ringerskwartier, grenzend aan de herontwikkelde Ringersfabriek. De entree komt in de passage tegenover Prénatal.
Bezoekers kunnen hun auto direct voor of onder de winkel parkeren. Parkeren op P4 is voor AH klanten het eerste uur gratis bij besteding van minimaal € 10. Parkeren kan ook onder de winkel in de parkeergarage.

De supermarkt krijgt een groot assortiment met heel veel verse producten en er komen zelfscankassa’s. In de nieuwe winkel gaan 65 medewerkers aan de slag. De opening vindt plaats op dinsdag 7 september om 10:00 uur.

Onze supermarkt wordt prachtig. De winkel is lekker ruim van opzet en we krijgen ook nog eens het allernieuwste concept van Albert Heijn, aldus supermarktmanager Alec de Groot:

Het team bestaat uit medewerkers die afkomstig zijn uit Albert Heijn-winkels en nieuwe medewerkers. Zij kijken vol enthousiasme uit naar de opening en naar de kennismaking met klanten:

We zijn benieuwd naar de reacties op onze nieuwe Albert Heijn!