Vandaag is bekend geworden dat er een Albert Heijn vestiging aan het aanbod van Ringers Winkelcentrum wordt toegevoegd. Weer een belangrijke stap in het bieden van een compleet en gevarieerd winkelaanbod aan de regio. Ringers Winkelcentrum geeft hiermee gehoor aan de grote wens van omwonenden. De nieuwe Albert Heijn komt aan het centrale parkeerterrein van het Ringerskwartier, grenzend aan de herontwikkelde Ringersfabriek. Bezoekers kunnen hun auto direct voor de winkel parkeren. De entree komt in de passage tegenover Prénatal.

Overstad groeit
In het gebiedsdeel Overstad, waar het Ringerskwartier onderdeel van is, komen 2.500 nieuwe woningen. Het Rijk heeft recent een subsidie toegekend aan de versnelling van deze plannen en de eerste plandelen zijn momenteel in uitvoering. De nieuwe supermarkt in Ringers Winkelcentrum is verheugd dat zij de (nieuwe) inwoners van dit gebiedsdeel gaan voorzien van ‘al het lekkere van Albert Heijn.’

Koop- en beleefcentrum
Ringers Winkelcentrum wil haar bezoekers een eigentijdse en complete beleving bieden. Het complex bevat een gevarieerd aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en vrijetijdsbestedingen. Het goed bereikbare winkelcentrum is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar en in het volop in ontwikkeling zijnde Ringerskwartier. Parkeren kan in de grootste en meest moderne parkeervoorziening van Alkmaar met een ondergrondse parkeergarage én een parkeerterrein.