Vandaag is er weer een nieuwe winkel open gegaan in Ringers Winkelcentrum. OnlyForMen heeft haar grootste winkel tot nu toe geopend! De vestiging in Alkmaar wordt de zeventiende Only for Men winkel van Nederland. Het pand heeft maar liefst een oppervlakte van ruim 1.500 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode aangeboden, inclusief vele topmerken. Oftewel: een compleet warenhuis voor mannen!

Een groot aanbod topmerken, een extra groot horecagedeelte, een barbier én een atelier: bij de nieuwe winkel in Alkmaar wordt shoppen écht een dagje uit!
Grootste winkel ooit met een totaalconcept voor mannen

Met de grootste oppervlakte ooit wordt het totaalconcept voor mannen meer dan duidelijk zichtbaar in de nieuwe winkel. Mannen moeten hier in één keer kunnen slagen. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Zo kan de man bij Only for Men altijd terecht voor de beste deals, een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events én mannelijke openingstijden. Daarnaast vind je in de nieuwe winkel een barbier, een extra groot horecagedeelte, een grote boekenafdeling met échte mannenboeken en een atelier. Ook aan de kassa is gedacht, want mannen willen namelijk geen lange rijen. Daarom zijn er door de hele winkel kleinere kassablokken, om jullie zo snel mogelijk van dienst te zijn. Als kers op de taart zal er een pop-upgedeelte zijn waar verrassende samenwerkingen getoond worden!

Winkelen moet een uitje worden

In de nieuwe winkel in Alkmaar komt een personal shoppingconcept. Klanten kunnen hier kosteloos terecht voor personal shopping. Je wordt (eventueel samen met je vrienden) geadviseerd in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Je kunt gewoon naar de nieuwe winkel komen, persoonlijk advies krijgen, genieten van een drankje en zelfs tegen vrienden racen in ‘playseats’. Winkelen moet op deze manier écht een uitje worden voor de klant.

Only For Men